Hallo!

Mijn naam is Marissa Regter, oprichter en trotse eigenaar van BureauWerkt. Met ruim twaalf jaar ervaring als management assistent en officemanager, ben ik door de wol geverfd en van vele markten thuis. Ik sta met BureauWerkt voor betrouwbare, praktische en flexibele dienstverlening. Ik hou van de handen uit de mouwen, orde, structuur, heb oog voor detail en heb vaak aan een half woord genoeg. BureauWerkt denkt met je mee en zorgt dat het voor elkaar komt.

Ervaring

Door diverse opleidingen, zoals een opleiding directie secretaresse, personeelsmanagement, personeelsadministratie en financieel administratieve cursussen heb ik veel relevante kennis vergaard.

Ik heb ervaring opgedaan binnen diverse branches en bedrijfssectoren. Zoals de detailhandel, eenmanszaken, werkplaatsen, verkoop en verhuur van professionele audioapparatuur, zakelijke dienstverlening, creditmanagement, incassobureau en in de marketing en communicatie branche.

In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger bij de SWOM Montfoort waar ik o.a. mensen help met het op orde brengen/houden van hun thuisadministratie of andere administratieve of financiƫle zaken.

Samenwerken

BureauWerkt beschikt over een uitgebreid netwerk en werkt wanneer nodig samen met een accountant, salarisadministratiekantoor, jurist, belastingadviseur, incassobureau, webdeveloper, reclamebureau, reisorganisatie, garagebedrijven, enzovoort. BureauWerkt blijft natuurlijk je directe contactpersoon.