Diensten

BureauWerkt is van vele markten thuis. Hieronder een impressie waarmee we je kunnen ondersteunen.

Organiseerwerk

Een vakbeurs, bedrijfsuitje of een zakenreis is leuk en goed voor je bedrijf, maar kost vaak veel tijd. BureauWerkt ondersteunt of kan de organisatie geheel van je overnemen, zodat jij je kunt richten op de beurs, je collega’s of potentiele klant. BureauWerkt organiseert en regelt o.a.;

  • Bedrijfsverhuizing. Wij nemen alle zorgen uit handen, zoals het regelen van een verhuisbedrijf, versturen van verhuiskaarten, adreswijzigingen bij instanties, de internet- en telefoonverbinding overzetten, de coördinatie van het in- en uitpakken van alle spullen, meubilair plaatsen en apparatuur aansluiten; zodat jij en je bedrijf weer zo snel mogelijk up-and-running zijn.
  • Bedrijfsevenement, een seminar, een zakendiner, stand op een vakbeurs, een afscheidsborrel, een workshop, een personeelsuitje of gewoon een vergadering buiten de deur, Uitnodigingen versturen, de beste locatie zoeken of lekker eten verzorgen via catering of chef-kok. En uiteraard kan BureauWerkt je bijstaan bij de coördinatie van het evenement zelf.
  • Zakenreizen. Tickets (voor een scherpe prijs), valet parking en de transfer naar een goed hotel dat past bij je budget. Jij hoeft alleen maar in te checken en te doen waar je goed in bent: zaken doen.